Парапланерная школа и клуб
Поиск Скрыть поиск

    JANVĀRIS līdz MARTS - rezerves izpletņu pārlocīšanas mēneši

    Jāgatavojas jaunajai sezonai laicīgi!

    No 8. janvāra līdz 31. martam izmanto iespēju atdot pārlocīt rezerves izpletni pieredzējušam instruktoram (kurš gadā pārloka ap 50-70 rezerves izpletņiem). Nodot rezerves izpletņus var jau tagad.
    Rezerves izpletni jānodod Baronam, iepriekš saskaņojot laikus, tel. 29937359 WhatsApp saite

    Izmaksas:
    20€ VIP kluba pilotam;
    30€ kluba pilotam;
    40€ pārējiem pilotiem;
    +10€, ja izpletni nepieciešams instalēt iekarē.

    Visi rezerves izpletņu īpašnieki saņem bildes no sava izpletņa locīšanas procesa, lai būtu garantija, ka nekas lieks tur nav atstāts.

    OBLIGĀTI
    1. Nododot rezerves izpletni uz pārlocīšanu, obligāti jāuzraksta savs vārds un uzvārds uz rezerves izpletņa "firmas zīmītes", kas atrodas pie savienojuma vietas ar iekari un kur rakstīts izpletņa modelis, maksimālais svars utt.
    2. Primāri tiek pieņemti tikai rezerves izpletņi - bez iekarēm. Ja tomēr nepieciešams rezerves izpletni ielikt iekarē, tad ved rezerves izpletni ar visu iekari (tas ir papildus pakalpojumus +10€). Ja liksi rezerves izpletni iekarē pats, tad ievēro gan savas iekares ražotāja manuāļa instrukcijas, gan mūsu instrukciju, kuru vari LEJUPIELĀDĒT ŠEIT.
    3. Rezerves izpletni pats var izņemt no konverta un ielikt parastā iepirkumu maisiņā, lai dzēstos vecās locījumu vietas. SVARĪGI IR NESAPIŅĶERĒT REZERVES IZPLETŅA STROPES. Var uzsiet "mūžīgo" cilpu, galvenais brīvo galu neielaist stropēs. Ja šaubas, ka to varēsi izdarīt korekti, tad labāk atdot mums rezerves izpletni neizpakotu no konverta.
    4. Izmanto iespēju šobrīd - vasarā šim laika būs maz.

    Made by kalichava