Jaunums no ADVANCE - izvēršamā iekare BOUNDLESS

Advance nācis klajā ar unikālu iekares un mugursomas apvienojumu.

BOUNDLESS reversā iekare, lai to lietotu, tā nav jāizvērš uz otru pusi, kā ierasts šādām iekarēm. Atverot mugursomu, iekare uzreiz ir gatava lietošanai, savukārt mugursomai ir paredzēts atsevišķs nodalījums, atstājot ierasto lielo muguras nodalījumu pārējām mantām kā tas ir klasiskajām iekarēm.

Šis revolucionārais risinājums ir jaunums reverso iekaru kategorijai. 

Iekares kompaktais dizains ir ne tikai ērts un viegls lidojumā, bet arī komfortabls un praktisks uz zemes. Daudzfunkcionālā mugursoma kalpo arī kā papildus protektora elements.

Piemērota ikvienam

BOUNDLESS apvieno jau esošo iekaru īpašības tās kombinējot līdz šim neredzētā veidā. Iekare nav izvēršama pierastajā veidā - atverot mugursomu tā uzreiz ir lietojama. Mugursomai ir paredzēts atsevišķs nodalījums. Ar atsevišķa rāvējslēdzēja palīdzību mugursomu var atdalīt no iekares, lai vēl vairāk atvieglotu iekares svaru, vai nomainītu to.

Vienkārša

BOUNDLESS iekare ir viegli pieregulējama pēc pilota vēlmēm, lai nodrošinātu pilnīgu komfortu lidojumā. Iekares uzbūve ļauj ātri sagatavoties startēšanai, krāsu kodējums uz iekares atvieglo gatavošanos startam. Iesēšanās iekarē pēc pacelšanās ir ļoti vienkārša un gatavošanās piezemēties, izšļūcot no iekares, neprasīs lielu piepūli.

Daudzpusīga

BOUNDLESS iekare sver vien 3,8 kg. Vieglā un komfortablā iekare būs piemērota gan ikdienas lidošanai uzreiz pēc skolas, gan arī maršruta lidojumiem termāļos. Iekares unikālais dizains būs ērts arī hike and fly disciplīnas cienītājiem un ceļotājiem.

 

Jautājumiem un pasūtījumiem: [email protected]

Pieejams arī Adrenalīna internetveikalā:
shop.adrenalins.lv


ADVANCE - BOUNDLESS 9
BOUNDLESS – Packing
BOUNDLESS – Twin-fit Protector
BOUNDLESS – Replace Backpack
BOUNDLESS – Honeycomb Seatboard
Made by kalichava